Wat kan brandsfit voor mijn club betekenen?

Brandsfit is hét platform waar sportclubs en sponsors elkaar vinden!

Heeft uw club moeite met het genereren van voldoende sponsorinkomsten? En wordt het steeds lastiger om uw club van gratis tenues te voorzien? Brandsfit biedt u de oplossing: online sponsoring.

Brandsfit brengt sportclubs en sponsors bij elkaar. Op het online platform waar een mix van landelijke en lokale sponsoren samen komen vindt uw club heel eenvoudig de sponsors die ze zoekt. Brandsfit zorgt ervoor dat u altijd over voldoende sponsoren beschikt waardoor u alle tenues voor uw jeugd gratis kunt (blijven) aanbieden. Alle huidige sponsoren kunnen worden behouden!

 • 1

  Meld uw club snel en eenvoudig aan.

  In uw clubprofiel zet u de clubnaam, de woonplaats van uw club, clubkleuren en het aantal leden per leeftijdscategorie. Uw profiel kunt u altijd aanpassen.

 • 2

  Tijd om uw tenue samen te stellen!

  U heeft de keuze uit ons ruime assortiment met diverse kledinglijnen. Er is voor elke club gegarandeerd een geschikt tenue. U krijgt na het samenstellen direct een preview te zien.

 • 3

  Sponsoren kunnen uw club vinden.

  Hier geeft u de sponsor wel of geen goedkeuring voor. Op dit moment staan er al enkele sponsoren voor u klaar.

Brandsfit helpt sportclubs

Wij vergroten de zichtbaarheid van je club bij lokale en (inter)nationale sponsors!

Brandsfit brengt sponsors en clubs samen

Brandsfit verbindt sponsoren met uw club op een transparante, efficiënte en gemakkelijke manier via een online platform, en genereert nieuwe sponsorinkomsten voor uw club. Door het aanmaken van een profiel kan uw club zich profileren op ons portaal. Potentiële sponsoren kunnen uw club hier gemakkelijk vinden. Er staan op dit moment zelfs al een aantal sponsoren voor uw club klaar op ons portaal!

Een sponsor selecteert de gewenste leeftijdscategorie en kiest een beschikbare plaats. De sponsor zal bij ieder lid in die leeftijdscategorie op de door hem of haar uitgekozen plaats op het tenue staan. Dit zorgt voor uniformiteit binnen uw club en zorgt er voor dat elk team een sponsor heeft! Er zijn per tenue vijf sponsorplekken te verdelen: op de borst, - de rug, - de mouw rechts, - de mouw links en op de broekspijp.

Bestaande sponsoring is geen probleem!

Sponsoren kunnen enkel kiezen uit de plekken op het shirt of de broek die nog vrij zijn, de plekken waar huidige sponsoren op staan kunt u eenvoudig blokkeren in uw profiel. Hierdoor worden deze plekken niet aangeboden aan nieuwe potentiële sponsoren. In totaal zijn er per tenue vijf sponsorplekken beschikbaar. Om de gehele jeugdafdeling van uw club te voorzien van gratis tenues zijn in totaal 30 sponsoren nodig. Een sponsor kan al vanaf €85,- 3 jaar lang mouw sponsor zijn van uw club. Samen met uw club dragen we zorg voor deze 30 sponsoren!